follow Catalog firme » Echipamente » Cuptoare » Judetul MURES
  home     Cuptoare   Judetul MURES

Cuptoare Mures

Obtineti cel mai bun pret pentru cuptoare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cuptoare industriale mures, cuptoare rotative, cuptoare intermitente, cuptoare electrice, cuptoare tunel, cuptoare industriale, cuptoare caramida (Sighisoara, MURES)
Suntem o societate comerciala nou infiintata si oferim servicii de proiectare si asistenta tehnica la montaj in domeniul ceramicii brute (fabrici de caramida, tigla, vaze ceramice). calitatea serviciilor noastre este garantata de profesionalismul specialistilor nostri precum si de o experienta tehnica bogata acumulata in cadrul unor parteneriate cu firme cunoscute in domeniu din tara si strainatate. oferta noastra include: proiectare de linii tehnologice complete..
0722 *** ***Click aici!
cuptoare curte, cuptoare profesionale, cuptoare, cuptoare mobile pizza, cuptoare de covrigi, cuptoare de paine, cuptoare gradina (Sighisoara, MURES)
Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor de cuptoare speciale pentru pizzerii si restaurante, forno d oro se numara printre fondatorii acestui gen de afacere in romania. in prezent, va putem pune la dispozitie o gama diversificata de produse necesare afacerii dumneavoastra: cuptoare profesionale de pizza pe vatra la foc cu lemne, cuptoare profesionale de pizza pe vatra care functioneaza..
0762 *** ***Click aici!
cuptoare de uscare (Targu Mures, MURES)
Incepand cu anul 1998 compania noastra PIKTOR ELEKTROSZINTER SRL are in oferta sisteme vopsire industriale, utilaje vopsire industriala, instalatii de demineralizare, instalatii de pregatire suprafete. Activam in judetul MURES si va mai putem oferi si linii pentru vopsire, vopsire in camp electrostatic, cabine de vopsire...
0722 *** ***Click aici!
cuptoare (Sighisoara, MURES)
Sc interceram srl comercializează materii prime pentru industria silicaţilor şi dierite tipuri de materiale refractare. este în proprietatea firmelor interkeram şi dualinvest, ambele firme cu sediul în ungaria. interkeram kft s-a infiinţat în anul 1990, în prezent a devenit o firmă cu o performanţă remarcabilă din ramura industriei silicaţilor pe piaţa internă (ungaria) şi cu extindere în românia şi slovacia, datorită activităţii..
0265 *** ***Click aici!
cuptoare pizza (Targu Mures, MURES)
Fondată în anul 2006, OVEN SALON este una dintre companiile de profil din România, specializată în domeniul comercializării și realizării de șeminee. În ultimii ani, evoluția companiei a fost marcată de o suită de evenimente, dintre care cele mai importante fiind deschiderea noului showroom în Tîrgu Mureș și dezvoltarea gamei de produse, prin încheierea de parteneriate cu 10 noi producători europeni. Având o echipă..
0728 *** ***Click aici!
cuptoare curte (CINTA, MURES)
Ne plac semineele cu adevarat frumoase si pentru noi realizarea lor este o adevarata placere. Nu este o bucurie mai mare sa vezi fata unui om, care isi vede visul implinit, semineul mult visat. Numai fostii nostri clienti pot sa zica cat de adevarat este acest lucru. Va oferim serviciile noastre de constructii gratare de gradina simple, de gratare multifunctionale cu plita, cu..
0740 *** ***Click aici!
cuptoare de gatit (Targu Mures, MURES)
Firma noastra produce si comercializeaza sobe de teracota premonatate, pentru incalzit si gatit. dimensiunile compacte le ofera posibilitatea de a fi transportabile, iar materialele traditionale utilizate (teracota, argila)ofera locuintei dumneavoastra un aer rustic si confortul termic dorit. de asemenea firma comercializeaza materiale pentru constructii si izolatii si asigura transportul cu mijloacele proprii in limita posibilitatilor...
0745 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie